Книги » Новинки » Крадії пам'яті
Крадії пам'яті
Fb2

Книга Крадії пам'яті Сергій Комберянов скачать fb2

Назва: Електронна книга Крадії пам'яті
ISBN: 978-617-7173-50-1
Мова: Українська
Видавництво: Смолоскип
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Крадії пам'яті fb2

Короткий зміст книги Крадії пам'яті - Сергій Комберянов

Уявіть собі, що одного дня вас повністю позбавили пам’яті. У вас є лише ваше тіло і ваша мова — чи достатньо цього, щоб бути повноцінною людиною? Як дізнатися хто ви, скільки вам років, чи є у вас рідні?
Головні герої цієї повісті за допомогою лікарів та слідчих шукають відповідь на ці питання, але найбільше їх турбує інше: хто з ними це зробив і чому?
Цей напружений трилер захоплює не лише неочікуваністю кожної наступної фрази, але й тим, що змушує читача замислитися — чи насправді нас теперішніх визначаємо ми у минулому, ким би ми були без цього багажу знань і досвіду? Є можливість дізнатися, прочитавши повість Сергія Комберянова.
В оформленні видання використані гравюри Юліуса фон Каросфельда з «Біблії в картинах». На сторінці ви можете завантажити книгу Крадії пам'яті в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Крадії пам'яті належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Сергій Комберянов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Крадії пам'яті - Сергій Комберянов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
14 вересня 2024 08:44
"Крадії пам'яті" Сергія Комберянова вражає глибоким аналізом людських переживань та складних стосунків. Автор майстерно поєднує елементи психологічного трилера та філософської притчі, змушуючи читача задуматися над сутністю пам'яті і її роллю в нашому житті. Це захоплюючий твір, який залишає по собі довгий післясмак роздумів.
Правовласникам