Книги » Новинки » Приблуда
Приблуда
Fb2

Книга Приблуда Степан Васильченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Приблуда
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Приблуда fb2

Короткий зміст книги Приблуда - Степан Васильченко

Головний герой новели, десятирічний безпритульний хлопчик Мишко, потрапляє до дитячого будинку. Ззовні він «марний, обiдраний, босi ноги всi в грязі», та при цьому запевняє, що в нього є мама й тато, і живе він тут недалечко, а на запитання, чому ж він тоді голий і босий, хлопчик-сирота демонструє винахідливість, відповідаючи: «…чоботи є в мене, тiльки мама заховала, щоб я з дому не сходив. То я босий утiк. I пальто в мене є, i шапка гарна — все мама поховала».
Оповідання «Приблуда» Степан Васильченко написав 1925 року. Сюжет оповідання «Приблуда» взято із життя дитячого будинку. Адже у 20-х роках XX ст. Васильченко був завідувачем дитячого будинку. На сторінці ви можете завантажити книгу Приблуда в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Приблуда належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Степан Васильченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Приблуда - Степан Васильченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
14 вересня 2024 14:00
"Приблуда" Степана Васильченка вражає глибиною емоцій та соціальною чутливістю. Автор майстерно порушує питання ідентичності та приналежності, створюючи живі образи, які залишають слід у пам'яті. Читання цієї книги — це можливість заглянути в душі героїв і зрозуміти їхні переживання.
Правовласникам