Книги » Новинки » Цар Соловей
Цар Соловей
Fb2

Книга Цар Соловей Степан Руданський скачать fb2

Назва: Електронна книга Цар Соловей
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Цар Соловей fb2

Короткий зміст книги Цар Соловей - Степан Руданський

Твори Степана Руданського вражають різноманітністю тем і жанрів. В історії української літератури поет відомий як автор гуморесок (приказок, як називав їх сам співомовець), пісень (ліричних віршів, частина яких стала народною), балад, казкових байок, історичних поем та перекладів російських, західнослов’янських і античних поезій. Говорячи про значення поезій Руданського, Іван Франко підкреслював, що він відноситься до найбільш талановитих українських поетів, що з’явилися на літературній ниві по смерті Шевченка.
Поема «Цар Соловей» написана у формі казки. Сам автор дав їй таке ж жанрове визначення. В цьому творі Руданський висвітлює образ мудрого правителя, який своїми мудрими повчаннями нагадує нам Володимира Мономаха, а його сини — князів руських, між якими без упину тривали міжусобиці. На сторінці ви можете завантажити книгу Цар Соловей в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цар Соловей належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Степан Руданський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цар Соловей - Степан Руданський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
14 вересня 2024 19:44
"Цар Соловей" Степана Руданського — це вражаюча казка, проникнута глибокими філософськими роздумами про владу, справедливість та людські цінності. Автор майстерно поєднує елементи українського фольклору з сучасними мотивами, що робить твір актуальним і цікавим для читачів різного віку. Чарівний стиль написання та яскраві персонажі залишають незабутнє враження та спонукають до роздумів.
Правовласникам