Книги » Новинки » Степан Руданський. Байки
Степан Руданський. Байки
Fb2

Книга Степан Руданський. Байки Степан Руданський скачать fb2

Назва: Електронна книга Степан Руданський. Байки
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Степан Руданський. Байки fb2

Короткий зміст книги Степан Руданський. Байки - Степан Руданський

Твори Степана Руданського вражають різноманітністю тем і жанрів. В історії української літератури поет відомий як автор гуморесок (приказок, як називав їх сам співомовець), пісень (ліричних віршів, частина яких стала народною), балад, казкових байок, історичних поем та перекладів російських, західнослов’янських і античних поезій. Говорячи про значення поезій Руданського, Іван Франко підкреслював, що він відноситься до найбільш талановитих українських поетів, що з’явилися на літературній ниві по смерті Шевченка.
«Лев і Пролев», «Ворона і Лис», «Вовк, Собака і Кіт», «Старий Вовк» — жартівливі байки, мова яких — легка, проста, близька до народної. Герої творів — кмітливі і вправні на хитрощі, тож знаходять вихід навіть у складних ситуаціях. Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Степан Руданський. Байки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Степан Руданський. Байки належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Степан Руданський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Степан Руданський. Байки - Степан Руданський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
14 вересня 2024 20:00
Книга Степана Руданського "Байки" вражає своєю дотепністю та глибоким змістом. Автор майстерно поєднує народну мудрість із життєвими реаліями, що робить його твори актуальними і сьогодні. Читання цих байок не тільки розважає, а й спонукає до роздумів про мораль і справедливість.
Правовласникам