Книги » Новинки » Звичайні незвичайні священики
Звичайні незвичайні священики
Fb2

Книга Звичайні незвичайні священики скачать fb2

Назва: Електронна книга Звичайні незвичайні священики
ISBN: 978-617-7411-09-2
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Звичайні незвичайні священики fb2

Короткий зміст книги Звичайні незвичайні священики -

Це історії про отців, які не фігурують у гучних скандалах, а щоденною тихою молитвою й працею служать Богові й людям.
Петро Мідянка, Дзвінка Матіяш, Назарій Заноз, Христя Венгринюк, Іван Ципердюк, Люба-Параскевія Стринадюк та інші автори написали про тих, кого знають особисто, й у такий спосіб не лише оповіли нариси діянь, а показали живих людей.
Серед героїв видання — священнослужителі Борис Ґудзяк, Іван Рибарук, Севастьян Дмитрух, Юстин Бойко, Дам’ян Кастран… Їх не показують у телевізійних новинах, але якраз їхнє життя є прикладом, що надихає. На сторінці ви можете завантажити книгу Звичайні незвичайні священики в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Звичайні незвичайні священики належить до жанру Християнські діячі. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Звичайні незвичайні священики -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
14 вересня 2024 23:33
Книга "Звичайні незвичайні священики" вражає глибоким проникненням у повсякденне життя священиків, їхні переживання та виклики. Автори майстерно поєднують реальні історії з філософськими роздумами, що дозволяє читачам усвідомити важливість їхньої ролі в суспільстві. Це видання стане цікавим для всіх, хто прагне зрозуміти, що стоїть за звичними уявленнями про духовність.
Правовласникам