Книги » Новинки » І тим, що в гробах
І тим, що в гробах
Fb2

Книга І тим, що в гробах Андрій Бондар скачать fb2

Назва: Електронна книга І тим, що в гробах
ISBN: 978-617-679-304-5
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать І тим, що в гробах fb2

Короткий зміст книги І тим, що в гробах - Андрій Бондар

Збірка малої прози А. Бондаря — яскраве відображення суб’єктивних, дуже особистих вражень автора. Це підслухані історії та розмови, галерея небанальних сюжетів про звичайне життя пере­січних людей. Але крізь цей химерний калейдоскоп спостережень раз по раз виринають нетривіальні, такі, на перший погляд, непоєднувані образи, як-от смішний і трішки недоречний Папа Римський на Святошині, тб-серіальний комісар Рекс і навіть наймуд­ріша з мишей.
Саме тому «І тим,що в гробах» припаде до душі навіть найвибагливішим читачам. На сторінці ви можете завантажити книгу І тим, що в гробах в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання І тим, що в гробах належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Андрій Бондар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу І тим, що в гробах - Андрій Бондар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
15 вересня 2024 04:55
Книга Андрія Бондаря "І тим, що в гробах" вражає глибоким осмисленням теми пам'яті та втрати. Автор майстерно поєднує реальність із метафорою, створюючи потужний емоційний контекст. Це твір, який залишає після себе багато роздумів і запитань про життя та смерть.
Правовласникам