Книги » Новинки » Дивовижний Чарівник Країни Оз
Дивовижний Чарівник Країни Оз
Fb2

Книга Дивовижний Чарівник Країни Оз Лаймен Френк Баум скачать fb2

Назва: Електронна книга Дивовижний Чарівник Країни Оз
ISBN: 966-2909-07-9
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Рік видання: 2006
Формат: Електронна

Скачать Дивовижний Чарівник Країни Оз fb2

Короткий зміст книги Дивовижний Чарівник Країни Оз - Лаймен Френк Баум

Уже не одне століття народна творчість — міфи, легенди та казки — є неодмінним су­пут­­­­ником дитинства.
Кожна нормальна дитина відчуває природний, нехай не завжди свідомий, потяг до вигаданих, чарівних історій, які не мають нічого спільного з реальністю. А крилаті феї, породжені уявою братів Грімм та Ганса Крістіана Андерсена, подарували дитячим серцям більше радості, ніж будь-які людські персонажі.
Та вже сьогодні оті старожитні казки, на яких зросло не одне покоління людей, варто було б да­вати до дитячої бібліотеки з познач­кою “історичні”.
Настав час новітніх “чарівних історій”, у яких ви вже не знайдете ані заяложених джинів, ані гномів, ані фей; не по­бачите ви там і страхітливих пригод, від яких у жилах холоне кров і мета яких — донес­ти до читача певну мораль або по-служити йому засторогою. На сторінці ви можете завантажити книгу Дивовижний Чарівник Країни Оз в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дивовижний Чарівник Країни Оз належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Лаймен Френк Баум повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дивовижний Чарівник Країни Оз - Лаймен Френк Баум
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
15 вересня 2024 05:33
"Дивовижний Чарівник Країни Оз" Лаймена Френка Баума – це чарівна казка, яка переносить читача у світ фантазії та пригод. Захоплюючі персонажі, такі якDorothy, Татко, Страходерев’яка та Лев, стають вірними супутниками на шляху до самопізнання та дружби. Ця книга не лише розважає, а й навчає важливим життєвим цінностям, залишаючи після себе приємний післясмак.
Правовласникам