Книги » Новинки » Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва
Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва
Fb2

Книга Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва Дмитро Донцов скачать fb2

Назва: Електронна книга Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва
ISBN: 978-966-03-7793-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва fb2

Короткий зміст книги Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва - Дмитро Донцов

Дмитро Донцов (1883—1973) посідає особливе місце в історії української політичної думки ХХ сторіччя. Його думки і погляди мали значний, а подекуди й вирішальний вплив на сучасників, готуючи молоде покоління до боротьби за незалежність України.
Серед українських ідеологів, творчість яких так завзято фальшували та перебріхували, Дмитро Донцов безперечно попереду. Але в наш час, коли месіанізм Донцова щодо утворення незалежної Української держави дочекався здійснення, його праці й надалі мають вагоме значення. Вони вилущують з нас почуття меншовартості, формують патріотизм і тлумачать усі історичні помилки.
А термін «націоналізм», яким фальшувальники нас лякали, називаючи то «тоталітарним», то «інтегральним», чого у Донцова ніколи не було, сприймається зараз уже не так страшно. Бо донцовський націоналізм — це перш за все боротьба за незнищенність української національної ідеї. Такої ж самої ідеї, якою керуються і всі решта європейських націй.
У видавництві «Фоліо» 2016 року вийшла друком книга Д. Донцова «Культурологія». На сторінці ви можете завантажити книгу Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва належить до жанру Національна політика. Національні відносини. Електронна книга автора Дмитро Донцов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва - Дмитро Донцов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
15 вересня 2024 07:00
Книга Дмитра Донцова "Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва" є глибоким аналізом націоналістичних ідей, що формують українську ідентичність. Автор майстерно поєднує історичний контекст із сучасними викликами, пропонуючи читачеві яскраву картину боротьби за національну свідомість. Ця праця залишає значний слід у розумінні ролі провідництва в суспільстві та ідеї єдності нації.
Правовласникам