Книги » Новинки » Додому
Додому
Fb2

Книга Додому Леонід Кисельов скачать fb2

Назва: Електронна книга Додому
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Додому fb2

Короткий зміст книги Додому - Леонід Кисельов

«Додому» Леоніда Кисельова — добірка, яка включає у себе чотири поезії: «Стати б хоч на менти лічені…», «Катерина», «Земля така гаряча», «Додому». Ці вірші наповнені теплотою і щирістю емоцій, прагненням врятувати усе прекрасне в світі. Поезії є обов’язковою частиною шкільної програми.
Леонід Кисельов — український поет, автор трьох поетичних збірок, виданих посмертно: «Вірші», «Последняя песня — Остання пісня», «Тільки двічі живемо…» (1991). На сторінці ви можете завантажити книгу Додому в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Додому належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Леонід Кисельов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Додому - Леонід Кисельов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
15 вересня 2024 08:44
Книга Леоніда Кисельова "Додому" вражає глибоким емоційним змістом та тонким порушенням теми втрати і пошуку власного місця в світі. Автор майстерно передає переживання героїв, змушуючи читача замислитися над значенням дому і родини в житті кожної людини. Це твір, який залишає по собі теплі спогади та навчає цінувати прості речі.
Правовласникам