Книги » Новинки » Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік
Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік
Fb2

Книга Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік Михайло Грушевський скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік fb2

Короткий зміст книги Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік - Михайло Грушевський

«Історія України-Русі» — 10-томна монографія Михайла Грушевського. Головна праця його життя. Містить виклад історії України від прадавніх часів до другої половини XVII століття. Писалася з перервами протягом 1895–1933 років. Справила вплив на формування української історіографії новітнього часу.
У другому томі аналізується міжнародне становище, політичний та економічний розвиток Київської Держави, зокрема окремих її земель — Київської, Турово-Пінської, Чернігівської, Переяславської, Волині, Побужжя, Галичини, Угорської Русі, а також Степу в XI–XIII столітті.
Для істориків, археологів, етнографів, філологів, усіх, хто цікавиться історичним минулим України.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік належить до жанру Україна. Електронна книга автора Михайло Грушевський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік - Михайло Грушевський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
15 вересня 2024 10:55
Книга Михайла Грушевського "Історія України-Руси. Том II. XI–XIII вік" є вражаючим дослідженням, яке детально висвітлює складні процеси соціального, політичного та культурного розвитку України у середньовіччі. Автор майстерно поєднує історичні факти з глибоким аналізом, що робить твір не лише джерелом знань, а й захоплюючим читанням для всіх, хто цікавиться історією свого народу. Читання цього тома відкриває нові горизонти розуміння української ідентичності та спадщини.
Правовласникам