Книги » Новинки » Історія України-Руси. Том V. Суспільно-політичний і церковний устрій і відносини в українсько-руських землях XIV–XVII в.
Історія України-Руси. Том V. Суспільно-політичний і церковний устрій і відносини в українсько-руських землях XIV–XVII в.
Fb2

Книга Історія України-Руси. Том V. Суспільно-політичний і церковний устрій і відносини в українсько-руських землях XIV–XVII в. Михайло Грушевський скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія України-Руси. Том V. Суспільно-політичний і церковний устрій і відносини в українсько-руських землях XIV–XVII в.
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Історія України-Руси. Том V. Суспільно-політичний і церковний устрій і відносини в українсько-руських землях XIV–XVII в. fb2

Короткий зміст книги Історія України-Руси. Том V. Суспільно-політичний і церковний устрій і відносини в українсько-руських землях XIV–XVII в. - Михайло Грушевський

«Історія України-Русі» — 10-томна монографія Михайла Грушевського. Головна праця його життя. Містить виклад історії України від прадавніх часів до другої половини XVII століття. Писалася з перервами протягом 1895–1933 років. Справила вплив на формування української історіографії новітнього часу.
У п’ятому томі подається загальний огляд суспільно-політичної еволюції українських земель у XIV–XVII столітті, розглянуто станові групи населення (шляхта і магнати, селянство, міщанство, духовенство), історія місцевого та церковного врядування, виникнення уніатської церкви.
Для істориків, археологів, етнографів, філологів, усіх, хто цікавиться історичним минулим України.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Історія України-Руси. Том V. Суспільно-політичний і церковний устрій і відносини в українсько-руських землях XIV–XVII в. в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія України-Руси. Том V. Суспільно-політичний і церковний устрій і відносини в українсько-руських землях XIV–XVII в. належить до жанру Україна. Електронна книга автора Михайло Грушевський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія України-Руси. Том V. Суспільно-політичний і церковний устрій і відносини в українсько-руських землях XIV–XVII в. - Михайло Грушевський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
15 вересня 2024 11:33
Книга Михайла Грушевського "Історія України-Руси. Том V" є вражаючим дослідженням суспільно-політичного і церковного устрою українсько-руських земель у добу XIV–XVII століть. Автор майстерно аналізує складні соціальні відносини та впливи, які формували національну ідентичність та культурні традиції. Це видання стане корисним не лише історикам, а й усім, хто цікавиться розвитком української державності.
Правовласникам