Книги » Новинки » Найважча роль
Найважча роль
Fb2

Книга Найважча роль Павло Глазовий скачать fb2

Назва: Електронна книга Найважча роль
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Найважча роль fb2

Короткий зміст книги Найважча роль - Павло Глазовий

«Найважча роль» Павла Глазового — добірка, до якої увійшли три гуморески: «Тарас Бульба в Києві», «Найважча роль» і «Заморські гості». У них з неповторним гумором і сатирою ліричний герой висловлює свої погляди на різні ситуації. Ці вірші є обов'язковою частиною шкільної програми.
Світову славу письменника-гумориста принесли авторові збірки «Великі цяці», «Карикатури з натури», «Коротко і ясно», «Щоб вам весело було», «Усмішки», «Смійтесь, друзі, на здоров'я», «Байки та усмішки», «Весела розмова». Павло Глазовий — український поет-гуморист, автор книжок сатири та гумору і книжок для дітей. На сторінці ви можете завантажити книгу Найважча роль в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Найважча роль належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Павло Глазовий повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Найважча роль - Павло Глазовий
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
15 вересня 2024 12:11
"Найважча роль" Павла Глазового — це глибоке і зворушливе дослідження людських переживань, яке змушує задуматися над сенсом життя та вибором у складних ситуаціях. Автор майстерно поєднує драму і гумор, що надає твору особливої емоційної глибини. Рекомендую всім поціновувачам літератури, яка торкається важливих тем.
Правовласникам