Книги » Новинки » Атта Троль. Сон літньої ночі
Атта Троль. Сон літньої ночі
Fb2

Книга Атта Троль. Сон літньої ночі Генріх Гейне скачать fb2

Назва: Електронна книга Атта Троль. Сон літньої ночі
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Атта Троль. Сон літньої ночі fb2

Короткий зміст книги Атта Троль. Сон літньої ночі - Генріх Гейне

Генріх Гейне — видатний німецький поет. Про що б він не писав, він писав про себе. Проте через свої почуття, через свою пристрасть, любов, ненависть, гнів він відображав природу та сучасну історію. Генріх Гейне — чудовий сатирик, один з геніїв світової літератури.
«Атта Троль» — сатирична поема, видана в 1841 р. В образі Атта Троля використані мотиви і прийоми т. н. тваринного епосу. Атта Троль — це ведмідь, чиї погляди на життя, звички і висловлювання відображають літературну і політичну полеміку, яка вибухнула в Німеччині і частково у Франції в 40-і роки XVIII ст. На сторінці ви можете завантажити книгу Атта Троль. Сон літньої ночі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Атта Троль. Сон літньої ночі належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Генріх Гейне повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Атта Троль. Сон літньої ночі - Генріх Гейне
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
15 вересня 2024 12:22
"Епічна поезія Генріха Гейне "Атта Троль. Сон літньої ночі" вражає своєю іронічною глибиною та філософським змістом. Автор майстерно поєднує казкові елементи з соціальною критикою, створюючи незабутню атмосферу, де реальність і фантазія переплітаються. Цей твір залишає після себе багато думок про людську природу та суспільство."
Правовласникам