Книги » Новинки » Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо
Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо
Fb2

Книга Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо Данiель Дефо скачать fb2

Назва: Електронна книга Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо fb2

Короткий зміст книги Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо - Данiель Дефо

Одна з найвідоміших пригодницьких книг у світі — «Робінзон Крузо» — розповідає про дивовижні пригоди моряка, чий корабель затонув серед моря. Волею долі він був викинутий на берег безлюдного острова і провів багато років, борючись за своє виживання.
Книга була написано Даніелем Дефо на основі реальних подій і служить прекрасним прикладом могутньої волі людини до життя, яка допомогла йому облаштувати свій побут і заново зробити безліч відкриттів, більшість з яких людство вже вчинило багато століть тому, але без яких життя людини немислиме. На сторінці ви можете завантажити книгу Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Данiель Дефо повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо - Данiель Дефо
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
15 вересня 2024 12:33
"Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо" Даніеля Дефо — це захоплююча історія про виживання, самотність та силу людського духу. Автор майстерно передає боротьбу героя з природою, а також його внутрішній розвиток, що робить цю книгу вічно актуальною. Читання цього твору залишає слід у серці і спонукає замислитися про цінність життя та свободи.
Правовласникам