Книги » Новинки » Біль Моря
Біль Моря
Fb2

Книга Біль Моря Кейт Демід скачать fb2

Назва: Електронна книга Біль Моря
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 77
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Біль Моря fb2

Короткий зміст книги Біль Моря - Кейт Демід

Марк — звичайний хлопець, син моряка. Усе його дитинство пройшло на узбережжі моря, де він і його мати зустрічали батька з довгих рейсів. Ця зустріч завжди була святом для маленького хлопчика, але одного дня Марк не дочекався свого батька. Весь екіпаж «Перлини» (так називалося судно, на якому ходив чоловік) вийшов на берег, але серед понурих облич моряків, що зазвичай посміхались і жартували, не було того самого, рідного для хлопця. Його батько так і не повернувся.
Через 13 років після таємничого зникнення юнак вирушає на пошуки батька. На сторінці ви можете завантажити книгу Біль Моря в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Біль Моря належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Кейт Демід повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Біль Моря - Кейт Демід
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
10 вересня 2024 18:22
"Біль Моря" Кейт Демід – це вражаюча історія, яка занурює читача у світ глибоких емоцій і внутрішніх конфліктів. Авторка майстерно поєднує поетичний стиль з чуттєвими описами, створюючи неперевершену атмосферу. Книга залишає по собі вагомий слід і змушує замислитися про цінність життя та його виклики.
Правовласникам