Книги » Новинки » Колекція гадів
Колекція гадів
Fb2

Книга Колекція гадів Андрій Кокотюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Колекція гадів
ISBN: 978-966-03-7832-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Колекція гадів fb2

Короткий зміст книги Колекція гадів - Андрій Кокотюха

Андрій Кокотюха (нар. 1970 р. у м. Ніжин на Чернігівщині) — сучасний український письменник, сценарист, журналіст. Автор понад 60 художніх, документальних та науково-популярних книжок. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажів в Україні, за що відзначений як «Золотий письменник» (2012).

А ще Андрій Кокотюха пише чудові дитячі книжки. У видавництві «Фоліо» в серії «TeenBookTo» вийшли друком його збірки повістей «Мисливці за привидами» та «Подвійний капкан».

Схоже на ящірку, тільки в кілька разів більше, плямиста шкіра, гострі зуби, хижий погляд... Такі екзотичні тварини з’явилися раптом у звичайній річці на Полтавщині. Але щойно Максим Білан дізнався про велике викрадення екзотичних рептилій з тераріуму, зрозумів: не фантастика це, а детектив. Тож разом зі своїм другом Денисом Черненком він починає шукати злодіїв. А ще невгамовні сищики закриють небезпечний Клуб Боягузів, зловлять за руку викрадачів дітей і навіть зможуть зашкодити спробі створити злодійську корпорацію в рідній школі. Пориньте у небезпечні та веселі пригоди разом із шаленою парочкою ваших ровесників! На сторінці ви можете завантажити книгу Колекція гадів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Колекція гадів належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Андрій Кокотюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Колекція гадів - Андрій Кокотюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
15 вересня 2024 16:22
"Колекція гадів" Андрія Кокотюхи — це захоплюючий роман, який майстерно поєднує елементи детективу та психологічної драми. Автор вражає глибоким аналізом людської натури, створюючи незабутні образи персонажів. Читання цієї книги залишає по собі слід, змушуючи замислитися про темні сторони людських бажань.
Правовласникам