Книги » Новинки » Талан
Талан
Fb2

Книга Талан Михайло Старицкий скачать fb2

Назва: Електронна книга Талан
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo.ua
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Талан fb2

Короткий зміст книги Талан - Михайло Старицкий

Драму «Талан» М. Старицький присвятив Марії Заньковецькій — видатній акторці, яка високо піднесла українське сценічне мистецтво.
У драмі «Талан» М. Старицький ставить і розв’язує з демократичних позицій низку важливих на той час проблем, зокрема таких, як доля митця в буржуазному суспільстві, ставлення цього суспільства до митця перед народом та боротьба за реалістичні шляхи розвитку мистецтва. На сторінці ви можете завантажити книгу Талан в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Талан належить до жанру Драма. Електронна книга автора Михайло Старицкий повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Талан - Михайло Старицкий
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
15 вересня 2024 21:00
"Талан" Михайла Старицького вражає своєю глибокою психологією персонажів та майстерним відтворенням соціальних реалій епохи. Автор майстерно поєднує драми особистого життя з ширшими суспільними проблемами, що робить книгу актуальною і в наш час. Читання цієї повісті залишає сильне враження та спонукає до роздумів про цінності та боротьбу за власний шлях у житті.
Правовласникам