Книги » Новинки » Перехресні стежки (стисла версія)
Перехресні стежки (стисла версія)
Fb2

Книга Перехресні стежки (стисла версія) Іван Франко скачать fb2

Назва: Електронна книга Перехресні стежки (стисла версія)
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo.ua
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Перехресні стежки (стисла версія) fb2

Короткий зміст книги Перехресні стежки (стисла версія) - Іван Франко

Провідною темою повістi I. Франка «Перехреснi стежки» є тема кохання молодого адвоката Євгенія Рафаловича й Регіни Твардовської. Рафалович приїздить у справах в галицьке повітове місто. У цьому містi він знайомиться зi Стальським, дружиною якого є Регіна, - юнацька любов адвоката. Розв'язкою сюжетноi лінiї є те, що автор подає далi історію любовi людей, котрi бачились востаннє 10 років тому.
Стисла версія твору. На сторінці ви можете завантажити книгу Перехресні стежки (стисла версія) в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Перехресні стежки (стисла версія) належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Іван Франко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Перехресні стежки (стисла версія) - Іван Франко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
16 вересня 2024 01:55
"Перехресні стежки" Івана Франка - це глибокий психологічний роман, який порушує важливі соціальні питання та складнощі людських стосунків. Автор майстерно зображує внутрішні переживання персонажів, їх боротьбу між моральними принципами та бажаннями. Ця книга залишає по собі враження та змушує замислитися над сенсом життя і вибором, який стоїть перед кожним з нас.
Правовласникам