Книги » Новинки » Земля людей
Земля людей
Fb2

Книга Земля людей Антуан де Сент-Екзюпері скачать fb2

Назва: Електронна книга Земля людей
ISBN: 978-966-03-7683-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Земля людей fb2

Короткий зміст книги Земля людей - Антуан де Сент-Екзюпері

"Земля людей" - найвідоміший після "Маленького принца" твір Антуана де Сент-Екзюпері. Це - збірка невигаданих епізодів з життя автора, спогадів, роздумів. Тема та ж сама - люди, їх праця, що перетворює землю, їх стосунки, їх думки і цивілізація.
У 1939 році твір відзначено великою премією роману Французської академії.
До книжки також увійшов роман "Воєний пілот" та повість "Нічний політ". На сторінці ви можете завантажити книгу Земля людей в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Земля людей належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Антуан де Сент-Екзюпері повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Земля людей - Антуан де Сент-Екзюпері
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
16 вересня 2024 08:44
"Земля людей" Антуана де Сент-Екзюпері — це глибоке і проникливе роздуми про людську природу, взаємини та місце людини в світі. Автор майстерно поєднує особисті переживання з філософськими роздумами, що змушує читача замислитися над цінностями життя. Ця книга залишає після себе відчуття тепла і спорідненості з іншими людьми, нагадуючи про важливість спілкування та взаєморозуміння.
Правовласникам