Книги » Новинки » Fata Morgana
Fata Morgana
Fb2

Книга Fata Morgana Михайло Коцюбинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Fata Morgana
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo.ua
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Fata Morgana fb2

Короткий зміст книги Fata Morgana - Михайло Коцюбинський

Fata Morgana (Марево про землю) — повість Михайла Коцюбинського, присвячена темі змін в українському селі на початку XX століття та революції 1905-1907. Повість має підзаголовок «З сільських настроїв».
Повість була написана частинами, спочатку у вигляді оповідання в 1901, а у 1910 доповнена описом подій на селі під час революції 1905–1907 у Російській імперії. Її назва є алюзією на оптичне явище фата-моргана, міраж. Таким вибором назви автор намагається показати примарність надій і сподівань селянства на землю, волю, ліквідацію соціальної нерівності. На сторінці ви можете завантажити книгу Fata Morgana в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Fata Morgana належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Михайло Коцюбинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Fata Morgana - Михайло Коцюбинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
16 вересня 2024 11:55
"Fata Morgana" Михайла Коцюбинського вражає глибоким психологізмом і майстерним зображенням внутрішнього світу героїв. Автор майстерно поєднує реальність і символізм, створюючи атмосферу містичності й загадки. Ця novella залишає враження довготривалої роздуми про природу людських прагнень і ілюзій.
Правовласникам