Книги » Новинки » Харитя. Маленький грішник
Харитя. Маленький грішник
Fb2

Книга Харитя. Маленький грішник Михайло Коцюбинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Харитя. Маленький грішник
ISBN: 978-966-03-9292-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 127
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Харитя. Маленький грішник fb2

Короткий зміст книги Харитя. Маленький грішник - Михайло Коцюбинський

Михайло Коцюбинський (1864–1913) — видатний український письменник, талановитий новеліст, один з найцікавіших майстрів українського слова. Володів дев’ятьма мовами. Він відомий перш за все як автор повістей «Тіні забутих предків» — визнаного шедевра, екранізованого у 1964 році Сергієм Параджановим, і «Fata morgana». В українську літературу Коцюбинський увійшов як майстер психологічної прози. Блискучий новеліст, він був одним з новаторів, створюючи невеликі за обсягом, але психологічно напружені твори.
У цій книжці зібрані найвідоміші новели письменника, які є справжньою перлиною української літератури: його ранні оповідання «Харитя», «Маленький грішник», а також такі шедеври, як «Лялечка», «Цвіт яблуні», «Intermezzo», «Коні не винні» та інші, що вирізняються мальовничістю, експресивністю та художнім лаконізмом. На сторінці ви можете завантажити книгу Харитя. Маленький грішник в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Харитя. Маленький грішник належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Михайло Коцюбинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Харитя. Маленький грішник - Михайло Коцюбинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
31 серпня 2024 07:33
"Харитя. Маленький грішник" Михайла Коцюбинського – це зворушлива історія про дитячі переживання та моральні дилеми. Автор майстерно передає глибину почуттів і складність вибору, з якими стикається головний герой. Кожна сторінка наповнена теплом і співчуттям, що залишає після себе світлі спогади та роздуми про людську природу.
Правовласникам