Книги » Новинки » Реквієм для листопаду
Реквієм для листопаду
Fb2

Книга Реквієм для листопаду Дзвінка Матіяш скачать fb2

Назва: Електронна книга Реквієм для листопаду
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Реквієм для листопаду fb2

Короткий зміст книги Реквієм для листопаду - Дзвінка Матіяш

Героїня книги Дарина гостро переживає смерть мами. Дівчині доводиться навчитися жити по-новому і заповнювати порожнечу, яка залишається всередині після втрати близької людини. Це доводиться робити через зустріч із власними страхами, комплексами, сумнівами. Дарина справляється — адже її внутрішній світ багатий, глибокий і неординарний, і в ньому попри самотність, є і кохання, і дружба.
Ця повість, у якій немає єдиної сюжетної лінії, розбита на численні фрагменти-переживання. Її можна починати читати з будь-якої сторінки. Перечитуючи той самий фрагмент багато разів. На сторінці ви можете завантажити книгу Реквієм для листопаду в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Реквієм для листопаду належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Дзвінка Матіяш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Реквієм для листопаду - Дзвінка Матіяш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
16 вересня 2024 17:55
"Реквієм для листопаду" Дзвінки Матіяш вражає своєю глибиною і чуттєвістю. Авторка майстерно передає емоції, які переплітаються з життєвими переживаннями, створюючи атмосферу трепету і роздумів. Ця книга залишає по собі відчуття невимовної краси і смутку, які не дають забути її рядки.
Правовласникам