Книги » Новинки » Походеньки Тома Сойєра
Походеньки Тома Сойєра
Fb2

Книга Походеньки Тома Сойєра Марк Твен скачать fb2

Автор: Марк Твен
Назва: Електронна книга Походеньки Тома Сойєра
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Походеньки Тома Сойєра fb2

Короткий зміст книги Походеньки Тома Сойєра - Марк Твен

Ім'я талановитого американського письменника Марка Твена тісно пов’язане з найвідомішим його персонажем — бешкетником і непосидою Томом Сойєром. Волелюбний Том багато в чому є відображенням самого автора, втім, не лише його, а й багатьох читачів, адже всі ми родом з дитинства. Дванадцятирічний Том та його вірний товариш Гекльберрі Фінн — мешканці невеличкого провінційного містечка в Америці. Маленькі приятелі спробують себе у ролі детективів та піратів, заблукають у печері та відшукають неймовірний скарб.
«Походеньки Тома Сойєра» — одна з найвідоміших у світі книг. І не дивно, адже у шибеника Тома є чому повчитися дорослим і дітлахам: не лише хитрощам та винахідливості, а й гумору, щирості та безмежної любові до життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Походеньки Тома Сойєра в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Походеньки Тома Сойєра належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Марк Твен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Походеньки Тома Сойєра - Марк Твен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
16 вересня 2024 19:55
«Походеньки Тома Сойєра» Марка Твена — це захоплююча і пригодницька історія про дитинство, дружбу та пошук своєї ідентичності. Автор майстерно передає дух часу та особливості американського життя, створюючи яскраві образи персонажів. Книга залишає після себе теплі спогади і прагнення до свободи та пригод.
Правовласникам