Книги » Новинки » Срібні ковзани
Срібні ковзани
Fb2

Книга Срібні ковзани Мері Елізабет Мейпс Додж скачать fb2

Назва: Електронна книга Срібні ковзани
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Срібні ковзани fb2

Короткий зміст книги Срібні ковзани - Мері Елізабет Мейпс Додж

«Срібні ковзани» — захоплююча повість знаменитої американської письменниці Мері Елізабет Додж (англ. Mary Elizabeth Dodge, 1838–1905).
У голландському містечку Брук мають відбутися ковзанярські змагання, переможці яких отримають срібні ковзани. Брат і сестра Бринкер мріють стати володарями заповітного призу…
Інші відомі твори автора — «Ервінгтонскіе історії» і «Дональда і Дороті». Мері Елізабет Додж також є видавцем популярного дитячого журналу «Святий Миколай», у якому друкувалися Марк Твен, Брет Гарт, Роберт Льюїс Стівенсон і Редьярд Кіплінг. На сторінці ви можете завантажити книгу Срібні ковзани в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Срібні ковзани належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Мері Елізабет Мейпс Додж повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Срібні ковзани - Мері Елізабет Мейпс Додж
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
16 вересня 2024 21:11
"Срібні ковзани" Мері Елізабет Мейпс Додж - це захоплююча історія про дружбу, відвагу та зимові пригоди, яка переносить читача в чарівний світ Нідерландів. Автор майстерно малює образи персонажів і їхніх переживань, що робить книгу не лише цікавою, а й емоційно насиченою. Цей твір залишає по собі тепле враження і бажання повернутися до нього знову.
Правовласникам