Книги » Новинки » Салдацький патрет
Салдацький патрет
Fb2

Книга Салдацький патрет Григорій Квітка-Основ'яненко скачать fb2

Назва: Електронна книга Салдацький патрет
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Салдацький патрет fb2

Короткий зміст книги Салдацький патрет - Григорій Квітка-Основ'яненко

«Салдацький патрет» Григорія Квітки-Основ’яненка — це сатиричне оповідання, в якому автор висміює різні соціальні верстви населення. Кузьма Трохимович — маляр, який вирішив перевірити свою майстерність у нестандартний спосіб. Солдат, намальований ним, сприймається людьми за живого, що утворює низку кумедних ситуацій.
Найвідомішими творами автора є повісті «Сердешна Оксана», «Козир-дівка», «Щира любов», «Маруся», «Конотопська відьма» та ін. На сторінці ви можете завантажити книгу Салдацький патрет в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Салдацький патрет належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Григорій Квітка-Основ'яненко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Салдацький патрет - Григорій Квітка-Основ'яненко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
17 вересня 2024 05:55
"Салдацький патрет" Григорія Квітки-Основ'яненка — це яскрава і правдива картина українського села та життя простих людей. Автор майстерно передає характер і психоемоційний стан своїх героїв, що робить твір надзвичайно близьким і зрозумілим сучасному читачеві. Ця книга залишає після себе глибокий слід, змушуючи замислитися про цінності і традиції нашого народу.
Правовласникам