Книги » Новинки » Козир-дівка
Козир-дівка
Fb2

Книга Козир-дівка Григорій Квітка-Основ'яненко скачать fb2

Назва: Електронна книга Козир-дівка
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Козир-дівка fb2

Короткий зміст книги Козир-дівка - Григорій Квітка-Основ'яненко

«Козир-дівка» Григорія Квітки-Основ’яненка — соціально-побутова повість, у якій автор змальовує образ сильної, сміливої і вольової дівчини Ївги. Вона переборює всі несправедливості влади і рятує з в’язниці свого нареченого Левка.
«Козир-дівка» Григорія Квітки-Основ’яненка є одним з найвідоміших творів цього автора, поряд із повістями «Сердешна Оксана», «Щира любов», «Маруся» та ін. На сторінці ви можете завантажити книгу Козир-дівка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Козир-дівка належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Григорій Квітка-Основ'яненко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Козир-дівка - Григорій Квітка-Основ'яненко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
17 вересня 2024 06:33
"Козир-дівка" Григорія Квітки-Основ'яненка — це яскравий зразок української літератури, який поєднує у собі гумор, соціальну сатиру та глибоке проникнення в характери персонажів. Автор майстерно відтворює побут і моральні цінності свого часу, що робить твір актуальним і сьогодні. Читання цієї книги — це справжня насолода для всіх поціновувачів української класики.
Правовласникам