Книги » Новинки » Твоя зоря
Твоя зоря
Fb2

Книга Твоя зоря Олесь Гончар скачать fb2

Назва: Електронна книга Твоя зоря
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Твоя зоря fb2

Короткий зміст книги Твоя зоря - Олесь Гончар

«Твоя зоря» Олеся Гончара — соціально-філософський роман, в якому автор піднімає низку актуальних для його епохи питань: гуманістичні ідеали, жахіття колективізації та війни, сутність мистецтва, екологічні проблеми тощо.
Світову славу письменнику принесли романи «Собор», «Прапороносці», «Тронка», «Берег любові», «Людина і зброя», повісті «Бригантина», «Далекі вогнища, новели «Модри Камень», «За мить щастя». Олесь Гончар — видатний український письменник, автор соціально-психологічних та філософських романів, повістей та новел. На сторінці ви можете завантажити книгу Твоя зоря в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Твоя зоря належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Олесь Гончар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Твоя зоря - Олесь Гончар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
17 вересня 2024 12:44
"Твоя зоря" Олеся Гончара — це глибокий і зворушливий роман, що порушує важливі питання людських цінностей, кохання та самопізнання. Автор майстерно поєднує поетичність з реаліями життя, створюючи незабутні образи та емоції. Книга залишає після себе відчуття натхнення та спонукає до роздумів про власний шлях у світі.
Правовласникам