Книги » Новинки » Людина і зброя
Людина і зброя
Fb2

Книга Людина і зброя Олесь Гончар скачать fb2

Назва: Електронна книга Людина і зброя
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Людина і зброя fb2

Короткий зміст книги Людина і зброя - Олесь Гончар

«Людина і зброя» Олеся Гончара — антивоєнний роман, в якому автор з надзвичайним психологізмом зображує жахіття війни, протиставляючи їм гуманістичні ідеали: людяність, миролюбство і добро.
Світову славу письменнику принесли романи «Собор», «Прапороносці», «Тронка», «Берег любові», «Людина і зброя», повісті «Бригантина», «Далекі вогнища», новели «Модри Камінь», «За мить щастя». Олесь Гончар — видатний український письменник, автор соціально-психологічних та філософських романів, повістей та новел. На сторінці ви можете завантажити книгу Людина і зброя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Людина і зброя належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Олесь Гончар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Людина і зброя - Олесь Гончар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
17 вересня 2024 13:22
Книга Олеся Гончара "Людина і зброя" вражає глибоким осмисленням людської природи в умовах війни. Автор майстерно передає драму вибору між добром і злом, показуючи, як обставини можуть змінити людину. Ця праця залишає по собі слід, змушуючи замислитися над моральними дилемами, з якими стикається кожен з нас.
Правовласникам