Книги » Новинки » Гетто в Умані
Гетто в Умані
Fb2

Книга Гетто в Умані Микола Бажан скачать fb2

Назва: Електронна книга Гетто в Умані
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Гетто в Умані fb2

Короткий зміст книги Гетто в Умані - Микола Бажан

«Гетто в Умані» Миколи Бажана — експресіоністична поема, в якій автор піднімає болючу тему нелюдської жорстокості німців до євреїв під час Другої світової війни.
Світову славу письменнику принесли твори «Будівлі», «Гофманова ніч» «Нічні концерти», «Гетто в Умані», «Розмова сердець», «Дорога», «Політ крізь бурю», «Безсмертя», «Данило Галицький», «Нічні роздуми старого майстра» тощо.
Микола Бажан — український поет, культуролог, енциклопедист, творив здебільшого у експресіоністично — бароково — романтичному стилі. На сторінці ви можете завантажити книгу Гетто в Умані в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гетто в Умані належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Микола Бажан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гетто в Умані - Микола Бажан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
17 вересня 2024 20:22
"Гетто в Умані" Миколи Бажана — це глибокий та зворушливий твір, який майстерно відтворює жахи та трагедії Holocaust. Автор зумів передати не лише історичні факти, але й емоційний стан людей, які пережили цю жахливу епоху. Книга залишає сильний слід у душі, спонукаючи до роздумів про пам'ять і людяність.
Правовласникам