Книги » Новинки » Природознавство. 5 клас. Робочий зошит до підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового
Природознавство. 5 клас. Робочий зошит до підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового
Fb2

Книга Природознавство. 5 клас. Робочий зошит до підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового Ірина Демічева скачать fb2

Назва: Електронна книга Природознавство. 5 клас. Робочий зошит до підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового
ISBN: 978-617-09-2450-6
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Природознавство. 5 клас. Робочий зошит до підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового fb2

Короткий зміст книги Природознавство. 5 клас. Робочий зошит до підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового - Ірина Демічева

Робочий зошит укладений відповідно до чинної програми з природознавства та підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового. Він містить різноманітні цікаві завдання різних рівнів складності: кросворди, тести, завдання на відповідність тощо. У кінці зошита розташований календар природи. Окрім того, видання має два додатки — практичні та семестрові контрольні роботи. На сторінці ви можете завантажити книгу Природознавство. 5 клас. Робочий зошит до підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Природознавство. 5 клас. Робочий зошит до підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового належить до жанру Природознавтво. Довкілля. Електронна книга автора Ірина Демічева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Природознавство. 5 клас. Робочий зошит до підручника Т. В. Коршевнюк, В. І. Баштового - Ірина Демічева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
17 вересня 2024 22:00
Робочий зошит з природознавства для 5 класу, укладений Іриною Демічевою, є відмінним доповненням до підручника Т. В. Коршевнюк та В. І. Баштового. Він спрощує засвоєння матеріалу завдяки різноманітним завданням і практичним вправаам, що заохочують учнів до активного навчання. Зошит чудово структурований та інтерактивний, що робить вивчення природознавства цікавим і захоплюючим.
Правовласникам