Книги » Новинки » Українська література. 8 клас. Розробки уроків
Українська література. 8 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Українська література. 8 клас. Розробки уроків Валентина Паращич скачать fb2

Назва: Електронна книга Українська література. 8 клас. Розробки уроків
ISBN: 978-617-09-2954-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Українська література. 8 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Українська література. 8 клас. Розробки уроків - Валентина Паращич

Посібник укладено відповідно до чинної програми. Він містить 70 уроків з української літератури: звичайних і нетрадиційних, формування вмінь і навичок, контролю й корекції знань та ін. Майже до кожного уроку автор надає додатковий матеріал, що забезпечує вчителя докладними біографіями письменників, історичними, етнографічними довідками тощо.
До посібника додається скретч-картка для завантаження безкоштовного електронного додатка: календарного плану, розробок уроків із презентаціями та додаткових матеріалів до уроків.
Призначено для вчителів української літератури та студентів філологічних факультетів. На сторінці ви можете завантажити книгу Українська література. 8 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Українська література. 8 клас. Розробки уроків належить до жанру Література. Електронна книга автора Валентина Паращич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Українська література. 8 клас. Розробки уроків - Валентина Паращич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
Учора, 01:44
Книга "Українська література. 8 клас. Розробки уроків" Валентини Паращич є цінним ресурсом для вчителів, пропонуючи чіткі й структуровані плани уроків, які стимулюють інтерес учнів до літератури. Авторка вдало поєднує теоретичний матеріал з практичними завданнями, що робить навчання більш ефективним і інтерактивним. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне підвищити якість уроків української літератури.
Правовласникам