Книги » Новинки » Інформатика. 2–4 класи. Позакласні заходи
Інформатика. 2–4 класи. Позакласні заходи
Fb2

Книга Інформатика. 2–4 класи. Позакласні заходи Олеся Антонова скачать fb2

Назва: Електронна книга Інформатика. 2–4 класи. Позакласні заходи
ISBN: 978-617-09-2408-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Інформатика. 2–4 класи. Позакласні заходи fb2

Короткий зміст книги Інформатика. 2–4 класи. Позакласні заходи - Олеся Антонова

Посібник містить сценарії позакласних заходів з інформатики для початкової школи, зміст яких відповідає чинній програмі для 2–4 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Пропоновані заходи спрямовано на систематизацію уявлень молодших школярів про базові поняття інформатики, формування початкових навичок роботи з комп’ютером, розвиток алгоритмічного мислення, створення позитивного ставлення до активної пізнавальної діяльності.
У сценаріях пропонованих заходів вдало поєднано ігрові і навчальні моменти, показано значущість і роль інформатики в сучасному суспільстві, зроблено акцент на розвитку навичок спілкування учнів, їхніх творчих здібностей, кмітливості, винахідливості тощо. У посібнику вміщено методичні настанови щодо підготовки всіх позакласних заходів, ураховано чинники, необхідні для їх успішної організації. Творчі завдання, вміщені під рубрикою «Скринька цікавинок», стануть учителю у пригоді під час підготовки предметних тижнів, нестандартних уроків, тематичних конкурсів тощо.
До посібника пропонується електронний додаток, розміщений на сайті [email protected].
Призначено для вчителів початкових класів, учителів інформатики та батьків учнів 2–4 класів. На сторінці ви можете завантажити книгу Інформатика. 2–4 класи. Позакласні заходи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Інформатика. 2–4 класи. Позакласні заходи належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Олеся Антонова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Інформатика. 2–4 класи. Позакласні заходи - Олеся Антонова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам