Книги » Новинки » Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків
Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків
Fb2

Книга Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків Л. Хлєбнікова скачать fb2

Назва: Електронна книга Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків
ISBN: 978-617-09-2366-0
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків fb2

Короткий зміст книги Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків - Л. Хлєбнікова

У методичному посібнику подані орієнтовні розробки уроків, складені відповідно до нової чинної програми з музичного мистецтва для 7 класу. Уроки містять елементи творчості, ігрові завдання, спрямовані на розвиток творчого потенціалу учнів, їхньої уяви, емоційності та виховання необхідних компетенцій у галузі мистецтвознавста. Урізноманітнити та збагатити уроки музичного мистецтва новим цікавим матеріалом учителю допоможуть презентації, що зібрані на електронному оптичному диску.
Видання рекомендоване педагогічним працівникам загальноосвітніх навчальних закладів усіх рівнів. На сторінці ви можете завантажити книгу Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Л. Хлєбнікова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків - Л. Хлєбнікова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
Учора, 08:55
Книга "Музичне мистецтво. 7 клас. Конспекти уроків" Л. Хлєбнікової є цінним ресурсом для вчителів музичного мистецтва. Конспекти уроків структуровані, зрозумілі та наповнені корисними матеріалами, що сприяють розвитку творчих здібностей учнів. Рекомендую для використання на уроках!
Правовласникам