Книги » Новинки » Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки
Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки
Fb2

Книга Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки Ніна Косовцева скачать fb2

Назва: Електронна книга Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки
ISBN: 978-617-09-2453-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки fb2

Короткий зміст книги Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки - Ніна Косовцева

Навчальний посібник укладено відповідно до програми (2011 р.) з основ здоров’я для початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів.
Збірник завдань призначений для організації самостійної роботи четвертокласників на уроках, мета якої — виявити динаміку рівнів навчальних досягнень учнів. Кожна самостійна робота розрахована на 7–10 хвилин. Учитель оцінює правильність виконання завдань в балах. Учень здійснює самооцінку й домальовує відповідний вираз «обличчя» соняшнику. На сторінці ви можете завантажити книгу Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Ніна Косовцева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки - Ніна Косовцева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
Учора, 15:22
Книга "Основи здоров’я. 4 клас. Відривні картки" Ніни Косовцевої є чудовим ресурсом для дітей, що допомагає зрозуміти важливість здорового способу життя через інтерактивний формат. Відривні картки роблять навчання цікавим та доступним, сприяючи засвоєнню корисних знань про здоров'я. Рекомендую для використання в школах та вдома!
Правовласникам