Книги » Новинки » Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків
Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків І. Григор’ єва, В. Лісутіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків - І. Григор’ єва, В. Лісутіна

Посібник містить розробки лекційно-практичних (комбінованих) уроків, уроків позакласного читання, розвитку мовлення, контролю знань, які повністю охоплюють вивчення як обов’язкових програмових творів зарубіжної літератури, так і творів для позакласного читання.
Плани-конспекти, вміщені в посібнику, дають учителеві змогу використовувати на заняттях з літератури надзвичайно різноманітні форми роботи і подання матеріалу. Усі уроки розроблені таким чином, щоб не лише дати учням передбачений програмою обсяг інформації, а й розширити культурний світогляд школярів.
До книги додається скретч-картка для завантаження безкоштовного електронного додатка (календарно-тематичний план, презентації, плани-конспекти нестандартних уроків, завдання для контрольних робіт, роздавальні матеріали для учнів тощо). На сторінці ви можете завантажити книгу Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків належить до жанру Література. Електронна книга автора І. Григор’ єва, В. Лісутіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків - І. Григор’ єва, В. Лісутіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
18 вересня 2024 20:22
Книга "Зарубіжна література. 7 клас. Розробки уроків" авторів І. Григор'євої та В. Лісутіної є цінним ресурсом для вчителів, які прагнуть урізноманітнити навчальний процес. Чітка структура уроків та цікаві методичні рекомендації допоможуть зробити вивчення зарубіжної літератури більш захоплюючим і продуктивним. Рекомендую всім педагогам, які працюють з учнями цього віку!
Правовласникам