Книги » Новинки » Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків
Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків Людмила Чередник скачать fb2

Назва: Електронна книга Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків
ISBN: 978-617-09-1949-6
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків - Людмила Чередник

Посібник містить розробки лекційно-практичних (комбінованих) уроків, уроків позакласного читання, розвитку мовлення, контролю знань, які повністю охоплюють вивчення як обов’язкових програмових творів зарубіжної літератури, так і творів для позакласного читання.
Плани-конспекти, вміщені в посібнику, дають учителеві змогу використовувати на заняттях з літератури надзвичайно різноманітні форми роботи і подання матеріалу. Усі уроки розроблені таким чином, щоб не лише дати учням передбачений програмою обсяг інформації, а й розширити культурний світогляд школярів.
До книги додається скретч-картка для завантаження безкоштовного електронного додатка (календарно-тематичний план, презентації, плани-конспекти нестандартних уроків, завдання для контрольних робіт, роздавальні матеріали для учнів тощо). На сторінці ви можете завантажити книгу Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Людмила Чередник повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків - Людмила Чередник
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
Учора, 20:33
Книга "Зарубіжна література. 6 клас. Розробки уроків" Людмили Чередник є корисним посібником для вчителів, адже містить чіткі та структуровані матеріали для проведення уроків. Її розробки допомагають зацікавити учнів та глибше занурити їх у світ літератури. Рекомендую всім, хто прагне зробити навчальний процес більш ефективним і цікавим!
Правовласникам