Книги » Новинки » Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків
Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків Олександр Гісем, Олександр Мартинюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків
ISBN: 978–617–09–2539–8
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків - Олександр Гісем, Олександр Мартинюк

Посібник складено згідно з навчальною програмою «Всесвітня історія. 7 клас» для загальноосвітніх навчальних закладів (за новим Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти). Видання містить розробки уроків, зокрема узагальнення й тематичного контролю, а також практичні заняття.
До посібника додається скретч-картка, що надає доступ до безкоштовного електронного додатка, розміщеного на сайті interactive.ranok.com.ua. Він містить календарно-тематичний план, плани-конспекти нестандартних уроків, мультимедійні презентації до деяких уроків і відповіді до «Зошита для контролю навчальних досягнень учнів».
Для вчителів історії та студентів історичних факультетів. На сторінці ви можете завантажити книгу Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Олександр Гісем, Олександр Мартинюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків - Олександр Гісем, Олександр Мартинюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
Учора, 22:33
Книга "Всесвітня історія. 7 клас. Розробки уроків" авторів Олександра Гісема та Олександра Мартинюка є цінним ресурсом для вчителів, що бажають зробити уроки більш інтерактивними та цікавими. Її зручний формат і детально розроблені уроки допомагають організувати навчальний процес та поглибити знання учнів про історичні події. Рекомендую цю книгу всім педагогам, які прагнуть урізноманітнити свої заняття.
Правовласникам