Книги » Новинки » Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків
Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків С. Шуліка скачать fb2

Автор: С. Шуліка
Назва: Електронна книга Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків
ISBN: 978-617-09-2531-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків - С. Шуліка

Посібник складено згідно з навчальною програмою «Географія. Материки і океани. 7 клас» для загальноосвітніх навчальних закладів (за новим Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти).
Видання містить плани-конспекти уроків, зокрема узагальнення знань, а також розробки практичних робіт.
До посібника додається скретч-картка, що надає доступ до безкоштовного електронного додатка, розміщеного на сайті interactive.ranok.com.ua. Він містить календарно-тематичний план, плани-конспекти нестандартних уроків, мультимедійні презентації до деяких уроків та відповіді до «Зошита для контролю навчальних досягнень учнів».
Для вчителів географії та студентів вищих навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора С. Шуліка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків - С. Шуліка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
Учора, 22:55
Книга "Географія. Материки та океани. 7 клас. Розробки уроків" С. Шуліки є цінним ресурсом для вчителів, адже містить цікаві та інтерактивні матеріали для проведення уроків. Автор вдало поєднав теоретичний матеріал з практичними завданнями, що робить навчання більш захоплюючим і доступним для учнів. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне урізноманітнити свої уроки географії.
Правовласникам