Книги » Новинки » Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі
Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі
Fb2

Книга Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі Ірина Скирда скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі
ISBN: 978-617-09-2536-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі fb2

Короткий зміст книги Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі - Ірина Скирда

Посібник містить шаблони планів-конспектів усіх уроків з історії України для 7 класів відповідно до чинної навчальної програми (за новим Державним стандартом базової і повної середньої освіти), які допоможуть швидко скласти власну розробку уроку.
До посібника додається скретч-карта для завантаження безкоштовного електронного додатка, який містить: календарно-тематичний план, матеріали до уроків, роздавальні матеріали для учнів, шаблони планів-конспектів уроків (такі самі, як і в друкованому посібнику), ділові папери, відповіді до «Зошита для контролю навчальних досягнень учнів» (авт. О. Є. Святокум). Кожний із цих компонентів можна опрацювати в текстовому редакторі Microsoft Word та роздрукувати.
Призначений для вчителів історії та студентів вищих навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Ірина Скирда повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі - Ірина Скирда
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
Учора, 23:00
Книга "Історія України. 7 клас. Плани-конспекти уроків" Ірини Скирди є цінним ресурсом для вчителів, які прагнуть організувати навчальний процес ефективно та цікаво. Детально розроблені плани-конспекти допомагають структурувати уроки, що сприяє кращому засвоєнню матеріалу учнями. Рекомендую цю працю всім, хто викладає історію України!
Правовласникам