Книги » Новинки » Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі
Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі
Fb2

Книга Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі Оксана Загоруйко скачать fb2

Назва: Електронна книга Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі
ISBN: 978-617-09-2324-0
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі fb2

Короткий зміст книги Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі - Оксана Загоруйко

Посібник містить шаблони планів-конспектів усіх уроків з української літератури для учнів 7 класу, складені згідно з вимогами чинної програми. За їх допомогою можна швидко скласти власну розробку уроку та здати її на перевірку.
До посібника додається скретч-картка для завантаження безкоштовного електронного додатка (календарно-тематичний план; матеріали до уроків, необхідні вчителю, роздавальні матеріали для учнів, наочні матеріали, такі самі шаблони планів-конспектів уроків, як і в друкованому посібнику; ділові папери). Кожний із цих компонентів можна опрацювати в текстовому редакторі Microsoft Word та роздрукувати.
Призначений для вчителів української літератури та студентів філологічних факультетів. На сторінці ви можете завантажити книгу Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Оксана Загоруйко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі - Оксана Загоруйко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
Учора, 03:11
Книга "Українська література. 7 клас. Плани-конспекти уроків" Оксани Загоруйко є чудовим ресурсом для вчителів, які прагнуть організувати навчальний процес на високому рівні. Чітко структуровані плани уроків та практичні поради роблять її незамінною для підготовки до занять. Це видання допомагає ефективно залучати учнів до світу української літератури, спрощуючи підготовку уроків.
Правовласникам