Книги » Новинки » Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі
Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі
Fb2

Книга Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі О. Стадник скачать fb2

Автор: О. Стадник
Назва: Електронна книга Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі
ISBN: 978-617-09-1872-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі fb2

Короткий зміст книги Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі - О. Стадник

Посібник містить шаблони планів-конспектів усіх уроків із географії для 6 класу відповідно до нової навчальної програми.
До посібника додається скретч-картка для завантаження безкоштовного електронного додатка (календарно-тематичний план; матеріали до уроків, необхідні вчителю, роздавальні матеріали для учнів, наочні матеріали, такі самі шаблони планів-конспектів уроків, як і в друкованому посібнику; ділові папери). Кожний із цих компонентів можна опрацювати в текстовому редакторі Microsoft Word та роздрукувати.
Призначений для вчителів географії та студентів вищих навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі належить до жанру Географія. Електронна книга автора О. Стадник повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків на друкованій основі - О. Стадник
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
Учора, 23:44
Книга "Загальна географія. 6 клас. Плани-конспекти уроків" О. Стадника є вдалим інструментом для вчителів, адже містить чіткі та структуровані плани уроків, які спрощують підготовку до заняття. Це видання допомагає створити цікаву та ефективну навчальну атмосферу, стимулюючи учнів до пізнання навколишнього світу. Рекомендується для використання в школах!
Правовласникам