Книги » Новинки » Принцеса Мрія
Принцеса Мрія
Fb2

Книга Принцеса Мрія Лада Лузіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Принцеса Мрія
ISBN: 978-966-03-5908-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Принцеса Мрія fb2

Короткий зміст книги Принцеса Мрія - Лада Лузіна

Три молоді киянки прийняли від помираючої відьми Килини її дар. Як же вони зуміють розпорядитися ним? Адже вони такі різні: студентка історичного факультету Маша Ковальова, залізна бізнес-леді Катерина Дображанська і звільнена з нічного клубу співачка-зайдиголова Даша Чуб на прізвисько Землепотрясна. З власної волі чи всупереч їй, їм випало стати Києвицями — хранительками Міста Києва — і щоночі чергувати на Старокиївській горі в очікуванні дивовижних чи жахливих подій...
Дія повісті відбувається після історій, описаних у романах «Київські відьми. Меч і Хрест», «Київські відьми. Постріл в Опері» і «Київські відьми. Рецепт Майстра». На сторінці ви можете завантажити книгу Принцеса Мрія в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Принцеса Мрія належить до жанру Сучасне фентезі. Електронна книга автора Лада Лузіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Принцеса Мрія - Лада Лузіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
Учора, 00:33
«Принцеса Мрія» Лади Лузіної — це захоплююча казка, яка переносить читача у світ магії та неймовірних пригод. Авторка майстерно поєднує елементи фентезі з глибокими емоціями, створюючи незабутніх персонажів. Ця книга стане чудовим вибором для тих, хто вірить у силу мрій і магію любові.
Правовласникам