Книги » Новинки » Микола Мокрий
Микола Мокрий
Fb2

Книга Микола Мокрий Лада Лузіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Микола Мокрий
ISBN: 978-966-03-5914-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Микола Мокрий fb2

Короткий зміст книги Микола Мокрий - Лада Лузіна

Три молоді киянки прийняли від помираючої відьми Килини її дар. Як же вони зуміють розпорядитися ним? Адже вони такі різні: студентка історичного факультету Маша Ковальова, залізна бізнес-леді Катерина Дображанська і звільнена з нічного клубу співачка-зайдиго-лова Даша Чуб на прізвисько Землепотрясна.
З власної волі чи всупереч їй, їм випало стати Києвицями — хранительками Міста Києва — і щоночі чергувати на Старокиївській горі в очікуванні дивовижних чи жахливих подій...
У 1941 році висадили у повітря Запорізьку ГЕС. 30-метрова хвиля забрала життя багатьох тисяч людей. Але що, коли це величезне жертвопринесення? І тепер, п’ятдесят років по тому, настав час повторити його... На сторінці ви можете завантажити книгу Микола Мокрий в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Микола Мокрий належить до жанру Сучасне фентезі. Електронна книга автора Лада Лузіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Микола Мокрий - Лада Лузіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
Учора, 00:44
Книга Миколи Мокрого "Лада Лузіна" вражає своєю глибиною та емоційністю. Автор майстерно переплітає реальність і фантазію, створюючи яскраві образи та заплутані сюжети, які змушують задуматися про сенс життя і кохання. Це твір, який залишає по собі довгий післясмак і спонукає до роздумів.
Правовласникам