Книги » Новинки » Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом
Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом
Fb2

Книга Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом Тарас Прохасько скачать fb2

Назва: Електронна книга Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом
ISBN: 978-617-7236-41-1
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом fb2

Короткий зміст книги Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом - Тарас Прохасько

До книги ввійшли вибрані розмови з Тарасом Прохаськом, які публікувалися в паперових та електронних ЗМІ. У час "роблення" кожної з бесід була "радість контакту". Не обійдеться без такої радості й під час читання цього видання. А ще книга розпочинається з ексклюзивного інтерв'ю, яке робилося саме для цього проекту. Там якнайширше говориться про "говоріння". І про те, чому розмова може бути літературою.
Василь Карп'юк На сторінці ви можете завантажити книгу Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Тарас Прохасько повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом - Тарас Прохасько
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
Учора, 08:22
Книга "Радість контакту" – це глибокий і проникливий діалог Тараса Прохаська, який вражає своєю щирістю та мудрістю. Автор майстерно порушує теми людських взаємин, самотності та радості спілкування, залишаючи читача з відчуттям натхнення. Це захоплююче читання, яке спонукає замислитися про власні стосунки та цінність моментів контакту з іншими.
Правовласникам