Книги » Новинки » Біблійні казки
Біблійні казки
Fb2

Книга Біблійні казки скачать fb2

Назва: Електронна книга Біблійні казки
ISBN: 978-966-03-1964-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2005
Формат: Електронна

Скачать Біблійні казки fb2

Короткий зміст книги Біблійні казки -

В книзі зібрані легенди та казки українського народу на біблійні сюжети: про святих та про Господа нашого Ісуса Христа і про те, як Він із святим Петром по світу ходили, як складалися псалми, як цар Соломон правив своєю країною і творив свої закони…
І такі вони близькі і рідні, ті святі люди: навчають жінок прясти, бідним допомагають, а злих карають. І хоча в житті так не завжди буває, але в казках все можливо. На сторінці ви можете завантажити книгу Біблійні казки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Біблійні казки належить до жанру Фольклор. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Біблійні казки -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
19 вересня 2024 10:55
Книга "Біблійні казки" захоплює своєю простотою та глибиною, роблячи біблейські історії доступними для читачів усіх вікових груп. Її яскраві ілюстрації та лаконічний стиль дозволяють зануритися у світ давніх традицій, моралі та духовності. Це чудовий спосіб ознайомитися з основами християнської віри через цікаві розповіді.
Правовласникам