Книги » Новинки » Володар бліх. Життєва філософія кота Мура
Володар бліх. Життєва філософія кота Мура
Fb2

Книга Володар бліх. Життєва філософія кота Мура Ернст Теодор Амадей Гофман скачать fb2

Назва: Електронна книга Володар бліх. Життєва філософія кота Мура
ISBN: 978-966-03-7182-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Володар бліх. Життєва філософія кота Мура fb2

Короткий зміст книги Володар бліх. Життєва філософія кота Мура - Ернст Теодор Амадей Гофман

Події у повісті Гофмана «Володар бліх» починаються у чудовий різдвяний вечір, коли головний герой казки пан Перегрінус Тис мимоволі виявляється втягнутим у дивовижні пригоди, які розвиваються так стрімко, що він не встигає зрозуміти, що відбувається на­справді, а що — лише гра його уяви, і де врешті пролягає межа між реальністю та його фантазією. Але незважаючи на фантастичність сюжету у цій казці влада угледіла сатиру на себе.
Так само як і казкова «Життєва філософія кота Мура» з котом, що вміє розмовляти, — це неприхована сатирична пародія на німецьке суспільство: аристократію, чиновників, студентські угруповання, поліцію тощо. На сторінці ви можете завантажити книгу Володар бліх. Життєва філософія кота Мура в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Володар бліх. Життєва філософія кота Мура належить до жанру Гумор і сатира. Електронна книга автора Ернст Теодор Амадей Гофман повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Володар бліх. Життєва філософія кота Мура - Ернст Теодор Амадей Гофман
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
Учора, 12:55
"Володар бліх. Життєва філософія кота Мура" Ернста Теодора Амадея Гофмана — це витончена та іронічна повість, що занурює читача у світ кумедних спостережень та філософських роздумів кота. Через призму його уявлення про життя автор майстерно досліджує людські вади й забобони, пропонуючи читачеві замислитися над сутністю буття. Книга вражає своєю глибиною та легкістю, залишаючи після себе відчуття тепла та мудрості.
Правовласникам