Книги » Новинки » Врятуй себе
Врятуй себе
Fb2

Книга Врятуй себе скачать fb2

Назва: Врятуй себе Мона Кастен
ISBN: 9789669937131
Мова: Українська
Оригінальна назва: Save you
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
16

Скачать Врятуй себе fb2

Короткий зміст книги Врятуй себе - Мона Кастен

"Ти просто вирвав у мене серце. І я ненавиджу тебе за це. Але водночас і кохаю, і це робить все набагато складнішим."


Рубі спустошена. Вона ніколи ні до кого не мала таких глибоких почуттів, як до Джеймса. І ще ніколи їй не було так боляче. Дівчина хоче повернути своє старе життя - коли вона нікого не знала в коледжі Макстон-хол, і не була частиною елітарного та розбещеного світу своїх однокласників. Але Рубі не може забути Джеймса. Особливо тоді, коли він робить усе, щоб повернути її прихильність...

На сторінці ви можете завантажити книгу Врятуй себе в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Врятуй себе належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: сюжети, Сюжет: любов і стосунки. Електронна книга автора Мона Кастен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Врятуй себе - Мона Кастен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
Учора, 18:11
"Врятуй себе" Мони Кастен — це захоплюючий роман, який порушує важливі теми самоприйняття та внутрішньої сили. Глибокі персонажі та емоційний сюжет змушують задуматися про власні виклики і шляхи їх подолання. Книга залишає після себе натхнення та бажання змінюватися на краще.
Правовласникам