Книги » Новинки » Врятуй мене
Врятуй мене
Fb2

Книга Врятуй мене скачать fb2

Назва: Врятуй мене Мона Кастен
ISBN: 9789669932952
Мова: Українська
Оригінальна назва: Save me
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга
16

Скачать Врятуй мене fb2

Короткий зміст книги Врятуй мене - Мона Кастен

Вона — хороша дівчинка зі звичайної англійської родини, яка з дитинства мріє навчатися в Оксфорді. Він — золотий хлопчик, улюбленець долі, нащадок найзаможнішої династії в країні. Перед ним розкриті двері усіх престижних університетів. Що їх поєднує? Вчора вони ще не були навіть знайомі, а сьогодні не можуть жити одне без одного. Чи судилося їм бути разом? Дізнайтеся історію кохання Рубі й Джеймса з бестселера німецької письменниці Мони Кастен «Врятуй мене».

На сторінці ви можете завантажити книгу Врятуй мене в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Врятуй мене належить до жанру Художня література та супутня інформація, Романтична література, Сучасний любовний роман. Електронна книга автора Мона Кастен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Врятуй мене - Мона Кастен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
Учора, 18:00
"Врятуй мене" Мони Кастен — це захоплююча романтична історія, яка вражає глибиною почуттів та емоційними переживаннями героїв. Авторка майстерно поєднує інтригу і чуттєвість, створюючи атмосферу, яка не відпускає до останньої сторінки. Якщо ви шукаєте книгу, яка затягне вас у свій світ, це саме те, що потрібно!
Правовласникам