Книги » Новинки » Крах людини
Крах людини
Fb2

Книга Крах людини скачать fb2

Назва: Крах людини Осаму Дадзай
ISBN: 9786179529795
Мова: Українська
Оригінальна назва: 人 間 失 格
Кількість сторінок: 108
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Крах людини fb2

Короткий зміст книги Крах людини - Осаму Дадзай

«…Мистецтво для того і є, щоб показати справжнього себе, що спочиває на самому дні серця; у той час, як на поверхні панує Я життєрадісний, усміхнений і здатний розсмішити інших…» Так мовить у повісті «Крах людини» (1948) головний герой Йодзо, письменник, художник, а водночас наркоман, пияк та розпусник. Ці слова, либонь, і про самого автора повісті - японського класика Дадзая Осаму (1909 - 1948), якого добре знає світ і якого відкриває для себе український читач.

На сторінці ви можете завантажити книгу Крах людини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Крах людини належить до жанру Художня література та супутня інформація, Біографічна художня література. Електронна книга автора Осаму Дадзай повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Крах людини - Осаму Дадзай
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
Учора, 20:00
"Крах людини" Осаму Дадзая – це глибоке і трагічне дослідження людської душі, що порушує питання самотності та безнадійності. Автор майстерно зображує внутрішні переживання персонажа, змушуючи читача замислитися над сенсом існування. Ця книга залишає незабутнє враження і викликає сумніви щодо власних цінностей і прагнень.
Правовласникам