Книги » Новинки » Колесо Часу. Кн. 4. Тінь, що сходить
Колесо Часу. Кн. 4. Тінь, що сходить
Fb2

Книга Колесо Часу. Кн. 4. Тінь, що сходить скачать fb2

Назва: Колесо Часу. Кн. 4. Тінь, що сходить Роберт Джордан
ISBN: 9789661083850
Мова: Українська
Кількість сторінок: 912
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга

Скачать Колесо Часу. Кн. 4. Тінь, що сходить fb2

Короткий зміст книги Колесо Часу. Кн. 4. Тінь, що сходить - Роберт Джордан

Тінь сходить, щоб вкрити мороком усе людство. Печаті Шайол Гулу слабшають, а міазма зла вже просочується крізь шпарини в’язниці Морока. Тепер наших героїв чекають несподівані смертоносні випробовування. Неспокій запанував і в Тар Валоні. Невже Біла Вежа, твердиня безпеки, похитнеться? Перрин ступить на Шляхи, аби дістатися свого рідного селища, де білоплащники полюють на чоловіка із золотими очима. Та його там чекатимуть трагічні вісті і важкі випробовування. У Твердині Тіра Ранд зважує свої наступні кроки. Його подальша доля вирішуватиметься на землі аїльців. І врешті він вчинить так, як того ніхто не очікує: ні Морейн, ні Чорна Аджа, ні тіренська знать, ні Еґвейн чи Найнів. Проти Тіні, що сходить, повстає Відроджений Дракон…

На сторінці ви можете завантажити книгу Колесо Часу. Кн. 4. Тінь, що сходить в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Колесо Часу. Кн. 4. Тінь, що сходить належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі. Електронна книга автора Роберт Джордан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Колесо Часу. Кн. 4. Тінь, що сходить - Роберт Джордан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
Учора, 21:11
"Тінь, що сходить" — це захоплююча частина епічної саги "Колесо Часу", яка глибше занурює читача у світ магії та політичних інтриг. Роберт Джордан майстерно розвиває персонажів і їхні стосунки, створюючи напружену атмосферу, що тримає в напрузі до останньої сторінки. Книга сповнена несподіваних поворотів та вражаючих битв, які залишають бажання дізнатися, що станеться далі.
Правовласникам